Houten sleutelhanger

Een houten sleutelhanger is, als die je ook nog eens voorziet van een tekst of het logo van je bedrijf, een uniek en duurzaam cadeautje. Zo’n mooie sleutelhanger is zeer geschikt om uit te delen op beurzen, maar ook als relatiegeschenk. Er zijn heel leuke exemplaren te koop zoals het huisje dat je aan de muur hangt, met de twee uitneembare sleutelhangers gemaakt van berkenmultiplex. Dit is zeker een uniek cadeautje om te geven als je makelaar bent. Je vangt twee vliegen in een klap want je maakt je klanten blij en zij zorgen voor extra reclame van je bedrijf. De sleutelhangers van hout zijn te koop in diverse vormen:

·         Rechthoekig

·         Vierkant

·         Rond

·         Ovaal

·         Telefoonhouder

·        Huis

Voor welk doel wil je een sleutelhanger bestellen

Wil je ook een sleutelhanger bestellen denk dan eerst na over het doel waarvoor je de sleutelhanger wilt bestellen. Is dit voor klanten die in je winkel komen, of voor klanten die een huis hebben gekocht of gehuurd? Wil je een sleutelhanger laten maken om te geven aan je leerlingen die de klas verlaten of aan je collega’s. Wanneer je weet wat het doel is dan moet je het soort sleutelhanger uitzoeken die bij dat doel past. Ben je ondernemer kijk dan welke sleutelhanger het best bij jouw doel past. Naast een houten sleutelhanger kun je ook uit veel andere soorten sleutelhangers kiezen. Heb je een sleutelhanger gevonden die geschikt is voor jouw doel dan moet je de tekst bepalen. Een tekst maakt de sleutelhanger die je gaat weggeven helemaal uniek.

Je houten sleutelhanger laten bedrukken of graveren

Een houten sleutelhanger kun je in de meeste gevallen laten bedrukken of graveren. Zoals gezegd is een bedrukte of gegraveerde sleutelhanger helemaal uniek omdat niemand anders dezelfde sleutelhanger laat maken of uitgeven. Wanneer je een tekst kiest dan is het handig als je:

·         Nadenkt over het moment waarop je iemand de sleutelhanger geeft

·         Weet dat een sleutelhanger voorzien van een naam of een logo zorgt voor gratis reclame

·         Bij sleutelhangers meestal ‘less is more’ geldt zodat de tekst of het logo goed te onderscheiden is.

Zoals gezegd zorgt een bedrukte sleutelhanger voor gratis reclame. Dat komt omdat een sleutelhanger altijd van pas komt en daarom in de meeste gevallen ook wordt gebruikt. Dat maakt dat een bedrukte of gegraveerde sleutelhanger een ideaal cadeautje is als relatiegeschenk.

Een gegraveerde of bedrukte sleutelhanger als geschenk

Niet alleen een houten sleutelhanger, maar elke gegraveerde of bedrukte sleutelhanger is een ideaal relatiegeschenk. Naast een tekst kun je ook een logo of foto op de sleutelhanger laten drukken. Door die tekst, foto of logo herkent iedereen direct zijn eigen sleutelhanger. Daarom zullen ze deze sleutelhanger ook gaan gebruiken. Hierdoor kunnen ook andere mensen de sleutelhanger zien en zo wordt er gratis reclame gemaakt voor je bedrijf. Bedenk vooraf goed wat je op je sleutelhanger wilt laten zetten want een saaie opdruk maak geen indruk. Een te drukke opdruk is niet snel te lezen en daardoor kan deze wel opvallen, maar wordt je tekst of logo niet duidelijk herkend. 

Vraag gewoon om advies bij Sleutelhanger.nl zodat je niet alleen een unieke sleutelhanger koopt, maar ook één waarbij de tekst en foto of logo van je bedrijf, sportclub of school direct goed zichtbaar is.