Onvergetelijk cadeau nodig? Maak het persoonlijk

Wie naar een feestje of afscheid gaat kent het dilemma. Wat geef ik die persoon als cadeau? De standaard envelop met geld is te gemakkelijk en nooit origineel. Een bos bloemen is vergankelijk en van een goede fles wijn houdt ook niet iedereen. Bovendien geef je een cadeau nooit omdat die ander iets tekort komt of zijn spullen of wensen niet zelf kan betalen. Nee, een cadeau geef je als aandenken en als teken van verbondenheid. Om niet te vergeten en een band te versterken of te bevestigen. Maak het dus in je cadeau keuze persoonlijk. Een pen is een pen. Maar met een gravure erin wordt het een onvergetelijk geschenk waar de ontvanger nooit meer afstand van zal doen. Te dierbaar. Geef een mooie pen met een originele inscriptie zodat je altijd herinnerd blijft. 

Geen dertien in een dozijn, maar kwaliteit

Balpennen heb je in allerlei soorten en maten. Als reclame artikel heb je ze al in heel goedkope uitvoeringen. Maar kies liever voor een goede pen die lang meegaat, en nooit vlekt of niet wil schrijven. Parker pennen hebben de eigenschap om vanwege de degelijke en luxe uitvoeringen om een leven lang mee te gaan. Waar de hebbedingetjes als een plastic balpen nog wel eens een vlek in je borstzakje van je overhemd inktsporen kan achterlaten, is de pen van kwaliteit een lekvrij. En dat is één van de vele voordelen als je even wat meer geld uitgeeft aan een pen. Dan heb je ook wat, want kwaliteit verloochent zich niet.

Gaat lang mee en dus duurzaam

Die kwaliteitspen gaat vele malen langer mee dan zijn  goedkope plastic concurrenten. De plastic pen is al snel wegwerp. Dat is verspilling en nooit duurzaam. Met cross pennen heb je een goed stuk schrijfgerei in handen waarvan je lang plezier hebt en zelfs aan gehecht raakt.