Frietwagen op locatie

Frietwagen op locatie

Frietwagen op locatieSnackmobiel verzorgt een frietwagen op locatie op ieder feest of evenement en ook bij scholen of verenigingen. De mobiele frietkraam is de laatste tijd ongekend populair geworden en het is dan ook een uniek concept. Ook hoef je zelf niet om te kijken naar de catering en wordt alles voor je geregeld. Zelf heb ik erg goede ervaringen met Snackmobiel.nl. Kijk eens op de website en ontdek de mogelijkheden! Je kunt hier ook speciale wensen doorgeven.

Frietwagen op locatie is echt een aanrader

Misschien heb je nog nooit gehoord van een frietwagen op locatie. Dit is eigenlijk een mobiele snackbar waar jouw gasten heerlijke, vers bereide friet kunnen halen. De frietwagen komt op een afgesproken dag en tijdstip bij jou op locatie en verder heb jij er helemaal geen omkijken naar. Zij verzorgen namelijk ook bedienend personeel dat heel vriendelijk is en een uitstekende service biedt. Het is ook fijn dat ze een heel uitgebreid aanbod hebben dus er is voor iedereen wel wat lekkers. Kies bijvoorbeeld voor een uitgebreid menu waarbij er onbeperkt gegeten mag worden! Je hebt dan de keuze uit allerlei snacks en sausjes om het plaatje compleet te maken.

Heb je een kleiner gezelschap, dan kun je ook kiezen voor een frietje en één snack naar keuze. Je betaalt hiervoor een vast tarief. Bij grote groepen wordt er vaak een aangepaste offerte opgesteld. Dus wat je ook kiest, het te betalen bedrag staat altijd van tevoren vast.

Frietwagen op locatieIedereen heeft genoten

De frietwagen op locatie is dus echt een aanrader voor ieder feest of evenement. Zelf hebben wij een frietlagen op locatie besteld voor mijn 50ste verjaardag. Wij vonden het leuk om iedereen aan het einde van de avond nog een snack te geven en iedereen heeft dan ook enorm gesmuld. Ik zou dit in de toekomst zeker vaker willen doen.