Goed gesprek met de paragnost in Rotterdam gehad

paragnost in Rotterdam

Nadat ik een gesprek met de paragnost in Rotterdam heb gehad, zijn er heel wat puzzel stukjes op de juiste plaats gevallen. Een tijd terug is mijn moeder overleden en hierdoor ben ik met heel wat vragen blijven zitten. Vragen waar je normaal gesproken nooit meer een antwoord op zal krijgen. Tot ik op een beurs kwam en daar een stand stond met spiritueel advies. Deze heeft mij aan het denken gezet en daarom ben ik verder gaan zoeken op het internet. Al snel kwam ik bij Evelien uit. Zij kan contact leggen met overledenen en daar wilde ik meer over weten. paragnost in Rotterdam

Evelien, een zeer goede paragnost in Rotterdam

Meteen heb ik een afspraak gemaakt met Evelien, de paragnost in Rotterdam. Zij heeft mij laten weten dat ik aan mijn overleden moeder verschillende vragen kon stellen. Meteen heb ik een vraag gesteld die ik al een zeer lange tijd met mij mee draag. Vol spanning zat ik op het antwoord te wachten.

Eindelijk is er bij mij heel veel duidelijk geworden rondom het verlies van mijn moeder. Evelien, de therapeut, heeft mij hier bijzonder goed mee geholpen. Mijn puzzel is compleet en daar ben ik dankbaar voor. Inmiddels heb ik weer een hoofdstuk in mijn leven kunnen afronden.