Sneakers van Filling Pieces

Ben je op zoek naar mooie sneakers? Kies dan zeker voor een sneaker van het merk Filling Pieces. Dit merk bestaat al jarenlang en scoort jaar op jaar weer voor een enorm hoge kwaliteit. Het merk bestaat uit een team dat continu de laatste trends spot en ervoor zorgt dat de nieuwe Filling Pieces sneakers een mooi uiterlijk en goede kwaliteit hebben. Het merk richt zich op de markt tussen de dure designer merken sneakers en daaronder weer de street wear merken zoals bijvoorbeeld Nike en Adidas. Doordat de sneakers een erg simpele, maar elegante, uitstraling hebben kunnen ze worden gedragen op veel verschillende gelegenheden.

Dragen van de sneakers

De Filling Pieces kun je dragen op bijvoorbeeld een mooie casual dag in combinatie met bijvoorbeeld een t-shirt en een gave paar jeans. Maar ook als je een wat nettere outfit hebt kun je deze combineren met Filling Pieces sneakers. Kies er bijvoorbeeld voor om een mooi overhemd en een nette broek te combineren met een wit paar van Filling Pieces sneakers. Denk bijvoorbeeld maar aan het model 1855 all white, die met vrijwel elke outfit goed te combineren is. Op de site van Hans Voortman kun je kiezen uit veel verschillende modellen, die beschikbaar zijn voor verschillende prijs klassen. Ook kun je regelmatig modellen in de sale vinden.

Een lichte schoen

De filling pieces scoren erg goed omdat ze licht zijn, waardoor ze erg comfortabel zijn. Echter is de schoen wel gemaakt van een heel hoge kwaliteit leer, waardoor je een lange tijd met de sneakers kunt doen en deze in een mooie staat blijven. De schoenen zijn dan ook erg stevig en kunnen ook gebruikt worden tijdens bijvoorbeeld het sporten. Zo maakt het merk regelmatig zelf ook sneakers die specifiek gemaakt zijn voor het sporten. Kortom, bekijk het aanbod op de site van Hans Voortman. Je kunt het aanbod sorteren en filteren op basis van de eisen die jij hebt voor de nieuwe schoenen.