Vindt hier Timberland herenschoenen!

schoenIk was al een tijdje opzoek naar Timberland herenschoenen, ik vond ze alleen te duur. Hier is gelukkig verandering in gekomen toen ik uitkwam op de website van Van Bommel schoenen. Hier kwam ik de schoenen die ik wilde hebben tegen maar dan voor 35 euro goedkoper. Dit bedrijf doet namelijk regelmatig aan leuke kortingsacties en dit was er een van.

Ik kwam de schoenen dus voor een leuke prijs tegen. Ik ruilde ze al erg lang hebben en daarom besloot ik maar meteen om ze te bestellen. Ik kon niet wachten tot dat ze binnenkwamen en ik hoopte uiteraard dat dit ook zo snel mogelijk zou gebeuren.

Een mooi paar schoenen!

Mijn keuze voor Timberland herenschoenen is een hele goede geweest. Ik heb ze namelijk binnen en ik kan jullie vertellen dat de kwaliteit erg goed is. De schoen is van een mooie stof gemaakt. Ik heb al veel positieve verhalen gehoord over dit merk en nu ben ik er dus zelf achtergekomen. De schoenen zitten in ieder geval heerlijk en ze passen bij veel soorten kleding. Ik heb er verder ook al veel leuke reacties op gehad en dat is een goed teken.