Hier moet je op letten als je een Dolly Bakfiets gaat kiezen

Dolly Bakfiets

Welke bakfiets je uitzoekt, hangt af van je voorkeuren. Het is daarom dat steeds meer mensen voor de Dolly Bakfiets kiezen. Dit model kun je namelijk helemaal zelf samenstellen op basis van wat jij mooi vindt!

Dolly Bakfiets

Als je besluit een Dolly bakfiets zelf uit te kiezen dan moet je wel op een aantal zaken letten in je keuze:

  • besluit welke motor je nodig hebt
  • bedenk vooraf welke accessoires je wil hebben
  • kies tijdloze kleuren in de bak en het frame

Kleuren en soorten

De Dolly bakfiets is allereerst verkrijgbaar in veel kleuren. Niet alleen de bak kun je krijgen in zwart, blauw, roze, groen en nog veel meer kleuren. Ook het frame is beschikbaar in allerlei tinten. 

Welke accessoires 

Wat voor accessoires je op je bakfiets nodig hebt, hangt af van waar je de fiets voor gaat gebruiken. De meeste mensen kopen een bakfiets om samen met hun kinderen naar school, de supermarkt en zwemles te kunnen fietsen. Daarom zijn er bijvoorbeeld kussentjes verkrijgbaar voor in de bak. Je kunt ook een maxi-cosi houder laten aanbrengen. Of misschien wil je wel een regenkap? Er is van alles mogelijk. 

De motor kiezen

Natuurlijk zijn er ook nog de ouderwetse bakfietsen die niet elektrisch zijn. De ouders die dit nog aandurven met drie kids in de bak zijn echte bikkels! Maar zie jij er tegenop om in de winter tegen de wind in te fietsen met een bakfiets? Dan zijn er talloze elektrische modellen verkrijgbaar met een motortje.