RVS beitsen

RVS Finish

Bij ons kunt u al uw producten met een gerust hart laten behandelen. Wij bewerken deze namelijk zeer zorgvuldig en perfectie is bij ons de absolute norm. Een andere prettige bijkomstigheid als u uw producten door ons laat bewerken is, dat bij ons een hoge kwaliteit niet betekent dat we automatisch een hoge prijs berekenen.

Onze diensten

Wij bieden de volgende behandelingen aan : Fine Finish, Glasparel stralen, slijpen, keramisch stralen, cleanroom reinigen en polijsten. rvs beitsen

RVS beitsen

Ook voor het beitsen van uw RVS bent u bij ons aan het goede adres. Onze vakspecialisten verzorgen namelijk het beitsen van allerlei soorten producten. En ook bij het beitsen is perfectie voor ons de norm. Het beitsen van de producten vindt plaats door onderdompeling in grote baden die zijn gevuld met beitsvloeistof, door het aanbrengen van beitspasta of door het insproeien met vloeibare beitspasta.
Na deze behandelingen ontstaat na 24 uur een nieuwe en egale laag nadat we deze aan de lucht hebben blootgesteld. Hierdoor is het oppervlak weer volkomen passief en corrosiebestendig. Heeft u de producten snel weer nodig, dan kunnen we dit proces desgewenst ook versneld toepassen door het toedienen van bepaalde zuren.