Waarom een beugel tegen het snurken?

Snurk beugel

Bij veel mensen komt de vraag naar boven waarom een beugel tegen het snurken moet worden gedragen. Meerdere redenen kunnen de oorzaak zijn om een snurk beugel te gaan dragen tijdens de nacht. Je partner heeft heel veel last van het snurken, of om gezondheidsredenen voor jezelf. Maar ook beter slapen kan een reden zijn, snurken kan tussen elkaar veel irritaties veroorzaken. Soms is het zo erg dat partners in gescheiden kamers gaan slapen om geen last meer te hebben van het gesnurk.

Snurk beugel

Waaruit bestaat een beugel

Een snurk beugel bestaat uit twee sierlijke kunststof delen, deze delen worden door het tandtechnisch laboratorium passend gemaakt op je onderkaak. Hierbij wordt je kaak op een positie gehouden dat deze licht naar voren staat. Hierdoor blijven je luchtwegen vrij en vallen de weke delen niet terug. Twee zijdelings aangebrachte bruggen zorgen ervoor dat de beugel deze positie krijgt. Moet er een kleine correctie worden uitgevoerd dan is dit mogelijk door de meegeleverde uitgebreide instructie. Kom je er niet uit of vind je het fijner dat het laboratorium dit uitvoert dan kun je de beugel ook terugsturen.

Snurk beugel

Een snurk beugel bestellen is mogelijk bij snurkproblemen.info, nadat je de beugel hebt besteld krijg je een setje thuis gestuurd om een afdruk van je kaak te maken. Nadat je de afdruk hebt teruggestuurd naar ons laboratorium wordt de beugel exact op maat gemaakt. De beugel wordt gemaakt door personeel wat speciaal is opgeleid om de beugels te kunnen maken. Het laboratorium is voor het vervaardigen van de beugels ingericht.